Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
In Nieuwendijk wordt opnieuw Gein op 't Plein gehouden.
In Nieuwendijk wordt opnieuw Gein op 't Plein gehouden.

Wederom Gein op 't Plein in Nieuwendijk

  •   137 keer gelezen

NIEUWENDIJK • Het leukste buurtfestival van Nieuwendijk, volgens de organisatie, wordt vrijdag 22 juni om 15:30 uur geopend.

Na het grote succes van vorig jaar, staat de Hank-O-Motief ook dit jaar voor de oudere generatie van Nieuwendijk klaar. Zij kunnen om 13:30 uur opstappen bij de bushalte aan de Van der Steltstraat of bij de uitgang van het Jan Biesheuvel Dijkhuis. Bij terugkomst op het plein krijgen deze deelnemers nog een kopje koffie en versnapering aangeboden. De Brabo's zingen uit volle borst een heerlijk deuntje. Opgeven kan door te bellen naar 06-12675384.

Glittertattoo
De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens en rodeostier of spelen in een berg zand. Een potje voetballen kan natuurlijk ook. Er kan geknutseld worden, maar een glittertattoo laten zetten is natuurlijk ook leuk. Ook de brandweer is, bij geen calamiteiten, weer van de partij! Voor een lekker ijsje kunnen bezoekers terecht bij Pinokkio. Een hapje blijven eten behoort ook tot de mogelijkheden: bij Foodtruck Pizza del Blocco en Franks Pannenkoekenfabriek. Uiteraard ontbreken ook de hamburgers niet.

Rond 19:00 uur start het avondprogramma. Dan brengt JA! Jeugdfanfare Altena een toprepertoire ten gehore. Daarna is het tijd voor zanger Willem de Jong en als afsluiter staat zanger Dennis van der Stelt op het podium. DJ Dani draait de hele dag de plaatjes aan elkaar.

http://www.geinoptplein.nl

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK