Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
De kartrekkers van de eerste Genderense Dorpsquiz.
De kartrekkers van de eerste Genderense Dorpsquiz. (Foto: Hannie Visser-Kieboom)

400 Ertepikkers doen mee aan Genderense Dorpsquiz

  •   274 keer gelezen

GENDEREN • Ruim 400 mensen verdeeld over 36 teams zullen op 29 juni meedoen aan de eerste editie van de Ertepikkers Quiz in Genderen.

Na een maandenlange periode van voorbereiding en veel voorpret zal op vrijdag 29 juni om 19:00 uur de eerste Genderse Dorpsquiz van start gaan.

De organisatie is blij verrast door het enthousiasme van de inwoners: 36 teams hebben zich ingeschreven. Ruim 400 mensen zullen zich tijdens de quiz gaan bezighouden met allerhande opdrachten.

Ze werken hieraan op een zelfgekozen locatie, maar zullen ook het dorp in moeten om oplossingen te vinden. Om 23:00 uur moeten de uitgewerkte opdrachten weer ingeleverd worden in 't Dorpshuis.

Aansluitend is er een gezellig samenzijn, waar nagepraat kan worden over de quizavond. Op donderdag 23 augustus zal duidelijk worden welk team de winnaar wordt van de eerste editie van de Ertepikkers Quiz.

Strijdlust
Tijdens deze finaleavond kunnen ook nog punten gescoord worden, dus het blijft nog even spannend. De organisatie kijkt uit naar het evenement en hoopt op twee avonden vol strijdlust en vooral veel gezelligheid.

http://www.gendersedorpsquiz.nl

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK