Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Jubileumzomerfeest Oranjevereniging Beatrix

Algemeen 567 keer gelezen

UITWIJK/WAARDHUIZEN • Dit jaar viert Oranjevereniging Beatrix uit Uitwijk/Waardhuizen het 80-jarig bestaan. En daar hoort natuurlijk een extra feestelijk zomerfeest bij.

Dat feest wordt gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 juni rondom het thema 'Hoogtepunten van de afgelopen 80 jaar'.

Woensdag 6 juni wordt afgetrapt met een jubileumfeestavond voor alle inwoners van Uitwijk-Waardhuizen, buitenleden en genodigden. Het wordt een avond vol amusement, eten, drinken maar vooral gezelligheid met een Hollands tintje.

Timmerdorp
Dit jaar wordt er ook weer een timmerdorp gehouden voor de kinderen, op woensdag 6 en donderdag 7 juni. "We gaan bouwen, timmeren, versieren en heel veel andere leuke dingen doen. Alle kinderen van de basisschool zijn welkom. Met de kleintjes gaan we op de woensdagmiddag ook wat leuks doen", zo laat de organisatie weten.

Op donderdagavond is er een playbackshow met vele spectaculaire acts, op vrijdag is er voor 50-plussers een uitstapje naar de Santspuy in Etten- Leur gepland. Vrijdagavond spelen de teams van het tweedorpenspel een potje darten en daarna zijn er optredens van het Hok on Tour.

Op zaterdagmiddag staat de zeskamp op het programma, wordt er gebarbecued en 's avonds zullen professionele tonpraters de zaal aan het lachen maken. De avond wordt feestelijk beëindigd met een optreden van het Feestduo Kaaigezellig.

Het zomerfeest wordt op zondag 10 juni afgesloten met een tentdienst waarin dominee Lock voor zal gaan. Tijdens deze dienst zullen muziekvereniging Juliana en de Activoband hun muzikale medewerking verlenen.

Als afsluiting van jubileumjaar zullen van vrijdag 21 tot en met zaterdag 29 september de verlichtingsdagen zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden