Afbeelding

Mara en Fleur beklimmen met Team #Famous Alpe d'Huez

Algemeen 689 keer gelezen

ALMKERK/WOUDRICHEM • De 13-jarige Mara Koekkoek uit Almkerk en Fleur Spaapen uit Woudrichem gaan onder de vlag van Team #Famous meedoen aan Alpe d'HuZes, de actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

"In onze omgeving zijn er de laatste tijd veel mensen met kanker en wij willen graag iets bijdragen", legt het tweetal uit. "Daarom hebben we dit sportieve doel uitgekozen."

Mara en Fleur hebben als doel om ook daadwerkelijk zes keer de berg op en af te gaan en zoveel mogelijk geld op te halen. Hun streefbedrag is 7500 euro. "Daarbij vinden we het ook erg gaaf om deze uitdaging aan te gaan en is het is gezellig om samen te trainen", klinkt het enthousiast. De moeder van Fleur gaat ook mee. Wie het team wil ondersteunen kan terecht op de website deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/famous.

Met de opbrengsten van Alpe d'HuZes wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Op 6 en 7 juni 2018 vindt de dertiende editie van Alpe d'HuZes plaats. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Waterschap Rivierenland oefent het sluiten van de coupure in de fietstunnel door de Werkense Dijk bij de kinderboerderij in Werkendam.
Fietstunnel door Werkense Dijk in Werkendam sluit volgende week tijdelijk Nieuws 20 uur geleden
• Gerrit de Heer (77) opent de nieuwe padelbanen.
Erelid Gerrit de Heer (77) opent nieuwe padelbanen in Werkendam: al twintig nieuwe leden Nieuws 23 apr, 17:32
• Dick Ippel, Hélène Hendriks en Jan de Joode.
Alle items overboden én klappers bij veiling voor Hospice Altena: 'We zijn enorm tevreden' Nieuws 23 apr, 16:01

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden