Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: nl.123rf.com

Vooral reguliere stormmeldingen in Land van Heusden en Altena

  •   760 keer gelezen

REGIO • De westerstorm die Nederland vooral donderdagmorgen teisterde heeft in het Land van Heusden en Altena voor zover bekend niet tot extreme schade of ernstige ongevallen geleid.

Een woordvoerder van de brandweer in Midden- en West-Brabant laat weten dat er veel meldingen zijn binnengekomen, maar dat dat voornamelijk reguliere stormmeldingen waren. De politie Zeeland-West-Brabant heeft donderdag een van zijn drukste dagen gehad voor wat betreft het aantal meldingen, zo wordt via Twitter gemeld. 

Veelvoud
"Nu de storm is gaan liggen blijkt dat er tussen 9 uur en 12 uur in totaal 1.500 meldingen bij de politie binnen kwamen. Een veelvoud van het gewoonlijke aantal."

Ook bij de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem zijn geen bijzonderheden gemeld. De storm zorgde wel voor afgewaaide takken, een omgewaaid voertuig op de A27 en een hachelijk moment voor een vrachtwagenchauffeur op de Heusdense brug.

Fietsbrug Werkendam
In Werkendam gaat een foto rond van de fietsbrug bij de entree van het dorp die naar beneden gewaaid zou zijn. Dat bericht is niet waar.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK