Tim van de Kamp is zijn eigen praktijk begonnen.
Tim van de Kamp is zijn eigen praktijk begonnen.

Tim van de Kamp start fysiopraktijk in Wijk en Aalburg

Algemeen 2.125 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • In het gebouw van fitnesscentrum Refresh your Fitness aan de Azaleastraat 1 in Wijk en Aalburg is een nieuwe fysiotherapiepraktijk gevestigd.

De praktijk draagt de naam Fysiotherapie Van de Kamp en eigenaar is Tim van de Kamp.

"Toen Dave de Vaan, een goede vriend van mij, vier jaar geleden fitnesscentrum Refresh your Fitness begon hadden we als grapje al gezegd dat we op een gegeven moment samen gingen werken. Afgelopen jaar bleken de banen niet voor het oprapen te liggen en ik heb vanaf het begin van mijn studie gezegd dat ik meer ambieer dan alleen fysiotherapeut zijn. Dit kan ik nu dus prachtig combineren met het ondernemerschap."

Van de Kamp is geboren in Apeldoorn en in 2000 verhuisd naar Andel. Hij heeft daar tot 2013 gewoond en is toen voor de studie fysiotherapie verhuisd naar Breda.  Van de Kamp, specialist in bewegen, weet als geen ander hoe vervelend lichamelijke klachten kunnen zijn.

Persoonlijke aandacht en zorg staan bij hem hoog in het vaandel. "Er wordt gestreefd om met een minimaal aantal behandelingen een spoedig herstel te bereiken", zegt hij. Onder het motto 'samen gezond bewegen' Van de Kamp ervan overtuigd dat hij als fysiotherapeut een goede aanwinst is voor Wijk en Aalburg.

Goede samenwerking
Door de goede samenwerking met het fitnesscentrum kunnen beide partijen van elkaars faciliteiten gebruik maken en zo vullen ze elkaar op die manier uitstekend aan. Op 24 november van 18.00 tot 20.30 uur is er open huis bij de nieuwe fysiotherapiepraktijk. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de praktijk en kennis te maken met fysiotherapeut Tim van de Kamp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden