Afbeelding
Foto: 123rf.com

Weer groots sinterklaasfeest in Woudrichem

Algemeen 548 keer gelezen

WOUDRICHEM • Van de schatkamer van Sinterklaas tot het pietensportfeest en van de pepernotenfabriek tot de intocht: Sinterklaasstichting Woudrichem pakt weer groot uit dit jaar.

Op zaterdag 18 november zal Sinterklaas rond 16:30 uur aanmeren in de Historische Haven van Woudrichem. Op de pakjesboot wordt Sinterklaas met zijn pieten vergezeld door Hofkapel Nooitgedagt. Na aankomst in de haven, wordt Sinterklaas met al zijn pieten verwelkomd door de burgemeester. Dj Thomas zorgt weer voor een gezellig feestje.

Op zondag 19 november is de schatkamer van Sinterklaas geopend. Dit jaar verblijft en logeert Sinterklaas in de Veste op de Hoogstraat 27 in Woudrichem. Tussen 14:00 en 17:00 uur zijn alle kinderen welkom en kunnen zij leuke spelletjes doen en een bezoek brengen aan de schatkamer van Sinterklaas.

Al een aantal jaar op rij een grote hit: het pietensportfeest in het Rondeel. Van 10:00 tot 12:00 uur kunnen kinderen van 3 tot en met 10 jaar komen sporten met de Pieten in de lokale sporthal van Woudrichem. Deelname kost 2 euro. De kinderen worden begeleid door een piet of vrijwilliger.

Vergeet niet om gymschoenen mee te nemen. Na het succes van vorig jaar in de herhaling: de pepernotenfabriek. Op woensdag 29 november van 14:30 tot 17:00 uur kunnen kinderen gratis pepernoten komen bakken bij Kinderopvang BuitenGewoon. Natuurlijk is er zoals altijd ook een kleurwedstrijd. Kijk voor alle informatie op:

http://www.sinterklaaswoudrichem.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 27 mrt, 20:45
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden