CFM/Transito start competitie met kleine zege

Sport 229 keer gelezen

WIJCHEN/WERKENDAM • CFM/Transito is de competitie vrijdagavond gestart met een uitwedstrijd bij Madereros C.F. In Wijchen begonnen de Werkendammers met een overwinning.

De eerste helft was van beide kanten erg aftastend, waardoor beide ploegen tot weinig kansen kwamen. De grootste kans in de eerste helft kwam op naam van Mergim Shala, die zijn schot op de paal zag belanden.

Harder
In de tweede helft kwam CFM/Transito feller uit de startblokken, wat resulteerde in een voorsprong. Dankzij een goede onderschepping en assist van Chamith van Vuuren wist Mergim Shala nu wel het net te vinden.

Beide ploegen gingen harder spelen waardoor tien-meter trappen dichterbij kwamen. De eerste voor CFM/Transito was meteen raak voor Bart Jongejan. De eerste poging van Madereros C.F. werd nog gestopt door de uitstekend keepende Rob de Groot, maar vlak voor tijd werd het toch 1-2. CFM/Transito speelde de wedstrijd echter keurig uit en blijft daarmee ongeslagen dit seizoen.

Volgende week speelt CFM/Transito wederom een uitwedstrijd. In de beker is dan ZVV Den Haag om 19.30 uur de tegenstander.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Mergim Shala en Bart Jongejan.

Klik hier om de samenvatting te bekijken

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 22 uur geleden
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18