Afbeelding

Progressief Altena houdt debatavond over mobiliteit in Altena

Algemeen 331 keer gelezen

WERKENDAM • Progressief Altena houdt op donderdag 7 november in Werkendam een debatavond rondom het thema 'mobiliteit in Altena'.

De partij wil de mobiliteitsbehoeften, knelpunten en mogelijkheden meer in samenhang in beeld brengen. Primair voor het welzijn, de veiligheid en de gezondheid van inwoners, maar ook vanuit een oogpunt van duurzaamheid en om de gemeente in toeristisch opzicht nog aantrekkelijker te maken.

Lector Smart Mobility aan de Breda University of Applied Sciences Ruud Hornman en fractievoorzitter van de Partij van de Arbeid in Brabant Stijn Smeulders leiden het gesprek in en gaan met belangstellenden in gesprek over vragen rondom de huidige en toekomstige mobiliteit in de gemeente.

Vragen
Tijdens de avond wordt stilgestaan bij vragen als 'Hoe komen we waar we naartoe willen en weer thuis? Wat vinden inwoners van bijvoorbeeld de informatie over veerdiensten, de regulering van verkeersstromen in dorpskernen en het openbaar vervoer? Welke kansen bieden nieuwe mogelijkheden, zoals elektrisch rijden, fietsverkeer met hoge snelheidsfietspaden, OV-fietsen en deelauto's? Hoe komen we van de huidige naar de nieuwe situatie?'

De avond vindt plaats in partycentrum Van Lopik (voorheen De Nutszaal), Hoogstraat 32 in Werkendam en begint om 20:00 uur. Inloop vanaf 19:30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden