Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Het kwartetspel van Oerlemans Packaging Group.
Het kwartetspel van Oerlemans Packaging Group.

Oerlemans komt met eigen kwartetspel

  •   222 keer gelezen

GENDEREN • Om het personeel en zakelijke relaties te betrekken bij duurzaam verpakken heeft Oerlemans Packaging Group een kwartetspel ontworpen.

Dit spel geeft inzicht in de duurzaamheidsthema's van de kunststoffenindustrie. 

Er wordt ontzettend veel geïnvesteerd in de kunststoffenindustrie om te verduurzamen. Niet iedereen weet wat er allemaal voor -en achter de schermen gebeurt, zo stelt het bedrijf uit Genderen. 

Plastic
"Zo vind je in dit kwartetspel de achtergrond van de 'sustainable development goals' van de Verenigde Naties en het Nederlandse Plastic Pact. Tevens is van elke  R' van het Rethink-initiatief een serie te vinden. Er wordt uitleg gegeven over termen als biobased, bioafbreekbaar plastic en CO2-reductie. De voordelen van kunststof worden beschreven en het nut van verpakken. Ook verschillende soorten plastic folie komen aan bod. Dit kwartet neemt je mee in de wereld van kunststoffen en schept een hoop duidelijkheid."

Rob Verhagen, sustainability director bij Oerlemans: "Ik ben ontzettend trots dat we dit mogen delen met collega's en klanten. De eerste reacties zijn ontzettend positief."

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }