Afbeelding

De Roode Camer in Hank 15 woningen rijker

Algemeen 567 keer gelezen

HANK • In zes maanden tijd zorgden Bouwlinie en aannemersbedrijf Dura Vermeer dat Hank 15 nieuwbouwwoningen rijker is. Vorige week werd het officiële opleveringsmoment samen met de nieuwe bewoners gevierd.

De Roode Camer in Hank is een gevarieerde nieuwbouwwijk die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot bijna een volwaardige woonwijk. 

De vlaggen hingen uit tijdens het opleveringsmoment. De laatste bewoners kregen deze week de sleutel van hun nieuwe woning. Het bijzondere moment van de oplevering werd dan ook gevierd met de nieuwe bewoners, wethouder Peter van der Ven en Peter van den Heuvel van Bouwlinie.

De wethouder riep de bewoners op om samen met de gemeente Altena in gesprek te gaan over de verdere invulling van een toekomstige speeltuin in deze prachtige woonwijk.

Fase 4
De vijftien nieuwbouwwoningen aan de Raai zijn een mix van zes twee-onder-één kap woningen, vier hoekwoningen en vijf tussenwoningen. Deze woningen liggen allemaal aan de rand van Hank en zijn omringd door groen.

De eerste fase van de Roode Camer werd eind 2014 opgeleverd, de tweede en derde fase volgden in mei 2016 en oktober 2017.

Fase 4 is nu opgeleverd. De planning van de afronding van deze nieuwbouwwijk wordt in overleg met de gemeente Altena nader bepaald.

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden