Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: nl.123rf.com

Feestweek bij Achilles Veen start volgende week

  •   215 keer gelezen

VEEN • In de laatste volle week van januari staat wederom een feesttent op het parkeerterrein van Achilles Veen.

Van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari is iedereen welkom in de verwarmde tent om een gezellig en gevarieerd programma bij te wonen.

Zo start op dinsdag 22 januari om 20:00 uur de Veeeeense Bingo, waarbij deelnemers vanaf 19:00 uur al welkom zijn in de tent. Er zijn hilarisch mooie (geld!)-prijzen te winnen.

Op woensdag 23 januari zijn vanaf 13.30 uur alle jongens en meisjes welkom voor een leuke streetdance-/hip-hop dansworkshop. En 's avonds wordt een darttoernooi georganiseerd in samenwerking met Brutus Events. Het betreft een traditioneel 501 koppeltoernooi met een leuke prijzenpot. De start is om 19:00 uur.

Voor meer informatie over het toernooi en inschrijvingen: https://www.stichtingbrutus.nl/toernooi-agenda/veen-darts-masters/

'D'n Bally draait dur!' wordt aan het programma van donderdag 24 januari toegevoegd. Vanaf 20:00 uur vindt de eerste quizavond van de Veense Dorpsquiz plaats. Daarna volgt een gezellige feestavond met Feest DJ D'n Bally. De avond duurt tot 01:00 uur.

Vrijdag 25 januari begint om 20.30 uur de 80's 90's party met optreden van Mental Theo. Kaarten kosten 15 euro aan de tent.

Zaterdagavond 26 januari, vanaf 18:00 uur (!), kan iedereen nog één keer los tijdens de Hollandse Avond met Zanger Kafke en De Sjonnies. Kaarten kosten 10 euro aan de tent. 
Dit jaar zal er geen voorverkoop plaatsvinden.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }