Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
ADVERTORIAL

Ons magazijn, de webshop van de lokale winkelier!

  •   164 keer gelezen
Foto: Jan Noorlandt

Met de opkomst en snelle groei van grote online winkels hebben kleine zelfstandige ondernemers en traditionele winkeliers het steeds lastiger. Om die belangrijke en lokale zelfstandigen als Cigo Lucas te ondersteunen en te helpen in hun voortbestaan is het online portaal Ons Magazijn ontwikkeld, dé webshop van jouw lokale winkelier.

Volgens Bob Bisschops, eigenaar van Ons Magazijn is het principe is even simpel als doeltreffend. Je bestelt via de website Onsmagazijn.com jouw gewenste product. Het door jou bestelde artikel wordt bij Cigo Lucas aan de Markt in Wijk en Aalburg afgeleverd en jij kunt het gratis in de winkel ophalen. Ook thuisbezorgen kan tegen een kleine vergoeding. 'De omzet van het artikel is helemaal voor Cigo Lucas en niet voor een of andere grote keten. Zo ondersteun je de lokale winkelier en kun je toch vinden wat je zoekt'. 

Opboksen
Bob ontwikkelde samen met zijn partner Marc Dassen dit online platform. 'Met vele jaren ervaring in de retail zagen we steeds meer kleine ondernemingen verdwijnen door de komst van grote geijkte webshops', zegt Marc. 'Winkelstraten raken leeg, omdat kleine ondernemingen niet kunnen opboksen tegen grote online winkels met duizenden artikelen in voorraad. Kleine ondernemers hebben daar simpelweg de ruimte en het geld niet voor. Door deze veranderingen in de markt zijn we op het idee gekomen om deze winkels te gaan helpen', vult Bob zijn compagnon aan.

Groot assortiment
Inmiddels hebben al veel zelfstandige winkeliers in Nederland zich aangesloten bij Ons Magazijn en wordt het assortiment (onder meer inkt en toners, kantoorartikelen, feestartikelen, elektronica, boeken en binnenkort ook speelgoed) iedere maand met meer dan 5.000 nieuwe artikelen aangevuld. 'Ik moest in de winkel regelmatig nee verkopen omdat mijn voorraad gewoonweg niet zo groot is als de online-concurrent, maar onze klanten zoeken het artikel of de hulp wel bij ons! Daarom ben ik ontzettend blij met Ons Magazijn. Wij kunnen nu al meer dan 45.000 extra artikelen aanbieden, hoe mooi is dat?', zegt René Lucas, eigenaar van  Cigo Lucas

Voor  de  lokale  winkelier  
Met hun eigen online platform zijn winkeliers klaar voor de toekomst. Klanten kunnen zowel thuis een bestelling doen, als ook in de winkel via een grote duidelijke bestelzuil, waar je het volledige magazijn kunt inzien.

Het lijkt bijna McDonalds wel riep een klant onlangs enthousiast aldus Lucas. 'We hebben een jaar gewerkt aan de achterkant van deze webshop en worden nu groter en groter', aldus Marc. 'En het allermooiste is dat je de gezelligheid van een winkelstraat, het praatje met de eigenaar en de kleine onderneming behoudt voor de gemeenschap, daar doen we het voor.'

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens rond op de website http://www.onsmagazijn.com.

Cigo  Lucas 
Markt 71, Wijk en Aalburg
Telefoon 088-1261066

http://www.facebook.com/cigolucas

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }