Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
• Hans Schaap (links) en de manager, Joris Slooten (rechts).
• Hans Schaap (links) en de manager, Joris Slooten (rechts).

Golfpark Almkreek in nieuwe handen

  •   573 keer gelezen

ALMKERK • Golfpark Almkreek heeft een nieuwe eigenaar. Hiermee breekt een nieuw tijdperk aan voor het Golfpark. De nieuwe eigenaar, Hans Schaap en zijn directeur, Joris Slooten, willen het park meer openstellen voor het publiek én het er nog gezelliger maken dan het al is.

Hans Schaap, geboren en getogen in Oudendijk weet alles van gras en golfbanen. Hij is al 25 jaar bezig met het aanleggen en onderhoud van golfbanen in Nederland en buitenland. Sinds 2010 met zijn eigen bedrijf, Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HMG).

Joris Slooten was medeoprichter en later directeur van de 'Hooge Rotterdamsche Golfbaan'. Sinds begin 2018 is Joris Operationeel Directeur bij HMG, het bedrijf van Hans.

Ontmoetingsplaats 
De heren hebben erzin in. "We gaan er een nog opener én nog gezelliger park van maken. We willen dat Almkreek veel meer dé ontmoetingsplaats van de streek wordt. De drempel, die sommigen ervaren bij een golfpark, willen wij wegnemen. Wij zijn bezig met onder andere indoorgolf en denken bijvoorbeeld aan wandelpaden door de baan."

"Daarnaast gaan we een inhaalslag maken met de horeca. We willen dat ook mensen die niet golfen bij ons langskomen voor een kopje koffie, drankje, zakenlunch of hapje. Onze brasserie is zeven dagen per week geopend."

Almkreek 2.0
Dé ontmoetingsplaats van Almkreek, dat betekent op Almkreek straks bijna alles kan. Niet alleen golf, maar vanaf januari ook fitness voor senioren, seizoensgebonden culinaire activiteiten, wijn- en bierproeverijen, mosselen, wild, zondagsbrunch en meer.

"Daarnaast kun je ook denken aan lezingen over de vele vogels op Almkreek. Een modeshow, bruiloft, bridge of vergadering, verzin het maar. We beschikken over diverse zalen. Almkreek zal klein beginnen en dan gestaag gaan groeien."

Meer informatie is te vinden op www.golfpark-almkreek.nl.

Marjo van Andel
Redacteur van Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }