Micha Boy de Waal in de top vijf in EK MX2 in Portugal

Sport 41 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Coureur Micha Boy de Waal van het HSF Logistics Motorsport Team is in de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Portugese Agueda als vijfde over de finish gekomen. Op zaterdag liet Micha Boy al zien dat hij zich goed thuis voelde op het circuit. Hij kwalificeerde zich als vijfde, na zijn teamgenoot.  Alleen finale Het wedstrijdformaat is omgezet naar alleen een finalewedstrijd op de zondagochtend. In deze finale wist de coureur uit Wijk en Aalburg een hele goede start te pakken en kwam op een zesde plaats uit de start. In de slotfase kreeg Tim Gajser, die op een tweede plaats reed, te kampen met mechanische problemen. Micha Boy kon hiervan profiteren en kwam dus op een mooie vijfde plaats over de finish. Tussenstand De uitslag van de finale is tevens de eerste tussenstand om het Europees Kampioenschap. Donderdag komt het HSF Logistics Motorsport Team aan de start bij de vierde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Rhenen.

Poging tot pinpasfraude bij 90-jarige vrouw uit Hank: twee aanhoudingen 112 22 uur geleden