Seizoen is te lang voor SKV

Sport 27 keer gelezen

SLEEUWIJK • Een vermoeid SKV heeft zaterdag een terechte nederlaag geleden tegen Reeuwijk.  De laatste wedstrijd van het seizoen werd met 14 tegen 8 verloren. De Sleeuwijkers hadden last van vermoeidheid en kleine blessures vanwege het einde van het seizoen en de ploeg speelde een kleurloze en matte wedstrijd. Voor de rust kon SKV nog redelijk bijblijven. Er werden veel goede kansen gecreëerd. De scherpte in de afronding was echter niet aanwezig. Toen na rust het gat vier doelpunten verschil werd, was de wedstrijd gespeeld. Afscheid Het was tevens de laatste wedstrijd van trainer/coach Cor Tromp, die na drie seizoenen terugkeert naar ‘zijn’ club HKC. Met een diner na de wedstrijd werden Cor en zijn vrouw bedankt voor drie mooie seizoenen. Onder leiding van Tromp promoveerde SKV naar de derde klasse op het veld. Door een te krappe selectie kon SKV het niet bolwerken in de derde klasse, waardoor het laatste seizoen weer in de vierde klasse werd gespeeld. SKV speelde in zijn laatste seizoen zowel in de zaal als op het veld mee voor de bovenste plekken, maar redde het in cruciale wedstrijden vaak net niet.

• Danisha is Nederlands turnkampioen op de vloer.
Danisha van Mourik uit Hank is Nederlands turnkampioen op vloer Sport 16 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Veerpont tussen Werkendam en Dordrecht wordt rond 1 mei weer in gebruik genomen Nieuws 18 uur geleden
• De auto belandde op zijn kop in de sloot.
Auto met gezin erin belandt op zijn kop in sloot aan Killeweg in Hank 112 22 apr, 01:15