ACKC start met teleurstellend gelijkspel

Sport 18 keer gelezen

ALMKERK • Het ambitieuze ACKC is de veldcompetitie in de tweede klasse zaterdag gestart met een teleurstellend 13-13 gelijkspel tegen OZC. Beide ploegen gaven geen millimeter op elkaar toe. De ruststand in Rotterdam was 7-6 in het voordeel van de thuisploeg.   Trainer Dik van Houwelingen moest het doen zonder de geblesseerde Janneke Peek en Inge Scheffers die vanwege een trainingsachterstand aan de kant bleef. Voor dit tweetal draafden Floor Peek en Carin Nauta op. Vooral in de eerste helft liep het niet bij de Almkerkers, hoewel de gasten aanvankelijk op een comfortabele 1-3 voorsprong kwamen. In de tweede helft wisselden beide ploegen veelvuldig stuivertje en was het Frank Mommers die vlak voor het eindsignaal een punt voor ACKC veiligstelde. Het in de voorbereiding flitsend spelende ACKC moet komende zaterdag uit een ander vaatje tappen. DOT Oss is dan de opponent.

Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 7 uur geleden
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21