Zilver voor Rick Sonnema

Sport 12 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Karateka Rick Sonnema heeft zondag zilver gewonnen tijdens de negentiende internationale beker van Lochistri. Deze wedstrijd staat onder auspiciën van de VKF. Rick, die uitkomt voor Karate-do Academie Itosu uit Waalwijk, deed mee in de categorie Kata tot 16 jaar hoge band. De jonge Wijk en Aalburger had alle voorrondes met unanieme beslissingen van de scheidsrechters gewonnen en behaalde zo dus weer een finale op een internationaal toernooi. Deze keer liep de finale echter niet lekker en werd deze partij dus terecht verloren. Al met al toch een mooie tweede plaats voor Rick Sonnema op een internationaal toernooi.

Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 11 uur geleden
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21