Virtus in Werkendam hard onderuit tegen koploper

Sport 66 keer gelezen

WERKENDAM • De Werkendamse basketballers van BC Virtus hebben zaterdag een ruim verlies in eigen huis geleden. Tegen koploper Black Eagles uit Rosmalen speelden de Werkendammers een acceptabele wedstrijd, maar Virtus kon een 66-97 verlies niet voorkomen. Het team van trainer Lace Strong begon uitstekend aan de wedstrijd. In een hoog tempo werd Black Eagles al snel op een achterstand van 8-0 gezet. Black Eagles was echter snel bij machte om het tij te keren en kwam met een serie driepunters bij 15-15 langszij. Na het eerste kwart stond Virtus op een kleine achterstand van 18-19. Het tweede kwart nam Black Eagles het heft in handen en de mannen uit Rosmalen gingen rusten met een voorsprong van 8 punten.  Na de rust was het verzet van Virtus gebroken, waarna Black Eagles met een marge van 31 punten wist te winnen. Komende zaterdag komt Pendragon uit Tilburg op bezoek in Werkendam.