Valse start voor slordig ACKC

Sport 1 keer gelezen

ALMKERK • ACKC is zaterdag de veldcompetitie begonnen met een 20-12 nederlaag bij DOT in Oss. Vanaf het begin van de wedstrijd kon ACKC geen vuist maken tegen een feller DOT, dat zijn kansen wel verzilverde, terwijl ACKC alleen maar achter de feiten aanliep en slordig met de kansen omging. De schade kon bij rust nog enigszins worden beperkt en door enkele afstandsschoten werd de ruststand bepaald op 11-5. In de eerste periode van de tweede helft kon ACKC iets meer vat krijgen op de tegenstander en ondanks dat er nog wel wat kansen onnodig om zeep werden geholpen kon ACKC de achterstand wel wat verkleinen tot 13-9. Tien minuten voor tijd stond het echter weer op 19-9. De laatste minuten waren wel voor de groen-witten, maar het mocht niet meer baten. Een teleurstellende 20-12 nederlaag was het eindresultaat.

Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws 8 uur geleden