Wennekes de snelste in Sleeuwijk, Erik Dekker wint Sportklasse

Sport 57 keer gelezen

SLEEUWIJK • Robin Wennekes heeft zaterdagmiddag de zesde Ronde van Sleeuwijk op zijn naam geschreven. De inwoner van Dodewaard finishte voor Patrick Bos uit Amstelveen en Yondi Schmidt uit Arnhem. De Elite-koers kende een sterk peloton, waarin de renners elkaar weinig ruimte gaven. Veel van de deelnemers doen Tweede Paasdag ook mee aan de Altena Biesbosch Ronde. Sportklasse Hedelnaar Erik Dekker was zaterdag de sterkste in de Sportklasse. Hij kwam als eerste over de meet in de Jan van Arkelstraat, voor Paul van Schalen uit Tiel en Michael van Son uit Velserbroek.  Nieuwendijker Dennis Ebert werd zevende. Regiorecreanten Bij de Regiorecreanten won Corné Verhoeks in de A-categorie, Marcel Verhagen werd eerste in de B-categorie. Klik op de foto voor meer afbeeldingen Hans Verbeek van Digitaalburg maakte bijgevoegde video