ACKC stunt tegen koplopen HKC

Sport 51 keer gelezen

ALMKERK • ACKC heeft zaterdag koploper HKC zonder punten naar huis gestuurd. Na een uitstekende partij werd het uiteindelijk 16 -11 voor de Almkerkers. Het was voor beide teams in de beginfase wat aftasten. Pas na een minuut of vier opende HKC de score, maar al snel kwam ACKC ook los en had al snel een 3-1 voorsprong te pakken. Die duurde echter niet lang en HKC kwam weer langszij. Er ontstond vervolgens een echte wedstrijd, waarbij de krachtverschillen tussen de koploper en ACKC nauwelijks aanwezig waren. Met rust stond het 8-5 voor de Almkerkers. Stunten Aan het begin van de tweede helft werd het duidelijk dat ACKC wel eens zou kunnen gaan stunten. Inmiddels was de voorsprong met 13-6 riant geworden. Toch gaven de Zuid-Hollanders zich niet zomaar gewonnen. Zeven minuten voor tijd werd het zelfs nog 13-10. Maar luidruchtig gesteund door het thuispubliek konden wederom Frank Bakker en Carola ’t Lam een hoofdrol  opeisen en in de laatste minuut zette Bakker een doorloopbal met een hand zijn directe tegenstander te kijk  en bepaalde hiermee de einduitslag op 16-11.