SKV verliest wedstrijd in eerste kwart

Sport 32 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV is er zaterdag niet in geslaagd de derde plaats op te eisen. Tegen concurrent ‘t Capproen in Hellevoetsluis werd het 12-8. De wedstrijd werd is weggegeven in het eerste kwart. SKV kreeg vroeg in de wedstrijd een terechte strafworp mee die, ondanks de vele wind die er stond, beheerstwerd benut.   ’t Capproen kwam vervolgens op gelijke hoogte en kwam daarna op voorsprong: 6-1. SKV kon de schade weer enigszins beperken door Scherff, die een loepzuivere vrije bal erin kon schieten met de strakke wind. De ruststand was 8-4 in het voordeel van ’t Capproen. Het eerst verdedigingsvak moest na de rust twee tegendoelpunten incasseren. Hetzelfde vak beperkte de schade weer door daarop zelf te scoren in de aanval. Verder liep de wedstrijd qua doelpunten gelijk op. Hierdoor bleef het verschil na afloop van de wedstrijd hetzelfde als de ruststand. De eindstand werd bepaald op 12-8.

Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws 12 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Op zoek naar woning in Altena met groen energielabel? Kans om te slagen is best groot Nieuws 16 uur geleden
• Archieffoto van wethouder Hans Tanis die de eerste paal slaat voor woningen in nieuwbouwwijk Bronkhorst.
69 extra woningen in Andel: bouw laatste fase nieuwbouwproject Bronkhorst in 2025 Nieuws 24 apr, 17:25