Lensvelt loopt vlakke marathon

Sport 44 keer gelezen

DUSSEN • Gerard Lensvelt uit Dussen heeft zondag een derde plaats behaald tijdens het Nederlands Militair Kampioenschap in de categorie 45+.  Van de Defensiemedewerkers finishte hij als achtste overall. Dit militaire kampioenschap werd gehouden tijdens de marathon van Eindhoven. Lensvelt liep een tijd van 2.55.50.  Door gezondheidsproblemen was de laatste marathon van Lensvelt ruim vier jaar geleden. Zijn loopmaat Kees van Helmond uit Made behaalde een eerste plaats op het kampioenschap in dezelfde categorie. Hij liep een tijd van 2 uur 48 minuten en 50 seconden en finishte als vierde van Defensie.

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57