Virtus laat Cobra in laatste minuten ontsnappen

Sport 42 keer gelezen

WERKENDAM • De basketballers van Virtus zijn er zaterdag niet in geslaagd te winnen van Cobra. Het duel in De Crosser in Werkendam eindigde in 67-76 voor de bezoekers.  Het laatste kwart pakte Cobra een kleine voorsprong van zeven punten en leek de wedstrijd gespeeld. Maar Virtus, onder leiding van de broertjes Both, ging op jacht naar de gelijkmaker en Rick Verhoeven en Rick Groenenveld werden in stelling gebracht: 4 punten achter in de laatste 3 minuten. Fouten Twee uitstekend fluitende scheidsrechters zagen in de laatste minuut echter twee loopfouten van Cobra door de vingers, waarbij twee scores werden goedgekeurd. Virtus kreeg de opdracht om fouten te maken om de tegenstander op de vrijeworplijn te krijgen. Dat gebeurde en helaas voor Virtus verzaakte Cobra niet en werd er uiteindelijk verloren.

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 27 mrt, 20:45
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18