SKV verliest laatste zaalwedstrijd

Sport 21 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV heeft zaterdag in de laatste wedstrijd van het zaalseizoen de punten laten liggen.  In Rotterdam werd het tegen Erasmus 17-11 voor de thuisploeg. Erasmus wist binnen een minuut de eerste score op het bord te brengen, maar SKV trok dit vrijwel meteen recht door ook een schot te verzilveren. Waar de scores tot aan de 6-5 redelijk gelijk opgingen, viel SKV vanaf dit punt stil. De Sleeuwijkers misten scherpte en tempo. Dit resulteerde in veel onnodig balverlies. Erasmus hanteerde ook een laag baltempo, maar had een met scherp schietende speler die de nodige doelpunten meepakte. Met rust is het 10-5 ruststand. Na rust gaat de score weer wat meer gelijk op. In de eerste tien minuten van de tweede helft wordt een aantal keer gescoord door beide ploegen, waarna er elf minuten lang niets gebeurt. Na twee nieuwe tegendoelpunten, maakt Delleman namens SKV nog een mooie kans af, maar de scheidsrechter fluit, zonder het resultaat van de doelpoging af te wachten, voor een strafworp. Deze wordt alsnog benut. Uiteindelijk wordt de eindstand bepaald op 17-11.

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57