Virtus verliest van Vlissingen

Sport 41 keer gelezen

WERKENDAM • In een wedstrijd waar niks meer op het spel stond heeft Virtus vrijdag met een klein verschil verloren van Vlissingen. In Vlissingen werd het 63-61 voor de thuisploeg. Met name de eerste helft was duidelijk zichtbaar dat beide teams zich al gehandhaafd hebben in de eerste divisie B. De wedstrijd ging gelijk op en er werden nauwelijks fouten gemaakt. Met de rust namen de Werkendammers een kleine voorsprong: 31-33. In De tweede helft stonden beide teams al vrij snel op vier fouten. Virtus profiteerde echter niet vanaf de vrijeworplijn, waardoor Vlissingen een kleine voorsprong behield. In het vierde kwart leek het erop dat de wedstrijd gespeeld was, Vlissingen pakte zes minuten voor tijd twaalf punten voorsprong, maar met nog 11 seconden te gaan stond er 62-61 op het scorebord.  Met nog twee seconden te gaan kwam Martijn Both in stelling om de winnende treffer te maken, maar tot ieders verbazing rolde de bal eruit. Vervolgens speelde Vlissingen het slim uit.

• Waterschap Rivierenland oefent het sluiten van de coupure in de fietstunnel door de Werkense Dijk bij de kinderboerderij in Werkendam.
Fietstunnel door Werkense Dijk in Werkendam sluit volgende week tijdelijk Nieuws 15 uur geleden
• Gerrit de Heer (77) opent de nieuwe padelbanen.
Erelid Gerrit de Heer (77) opent nieuwe padelbanen in Werkendam: al twintig nieuwe leden Nieuws 23 apr, 17:32
• Dick Ippel, Hélène Hendriks en Jan de Joode.
Alle items overboden én klappers bij veiling voor Hospice Altena: 'We zijn enorm tevreden' Nieuws 23 apr, 16:01