Van Oord vier keer op het podium

Sport 47 keer gelezen

WOUDRICHEM • Coureur Stan van Oord heeft tijdens de door ruim 100.000 toeschouwers bezochte Gamma Racing Day op TT Circuit Assen deelgenomen in twee verschillende raceklassen. Het jonge talent reed maar liefst vijf races en scoorde daaruit vier podiumplaatsen. In de Supercar Challenge won de 18-jarige rijder uit Woudrichem de eerste race en werd hij tweede in de tweede race, in de Clio Cup Benelux was hij tweemaal de snelste junior.  Fantastisch “Fantastisch om voor zoveel publiek op het podium te staan”, was de tevreden reactie van de jonge coureur.  "Tijdens de tweede huldiging van de Supercar Challenge zat ik echter alweer in de Clio 4 voor de volgende race in de Clio Cup Benelux. Heel bijzonder om vanaf de startgrid iemand van mijn team mijn beker in ontvangst te zien nemen."

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57