Virtus pakt eerste winst

Sport 37 keer gelezen

WERKENDAM • BC Virtus uit Werkendam is het seizoen gestart met een overwinning op BV Hoofddorp. Het eerste kwart was het scorepercentage zeer hoog. Rick Verhoeven van BC Virtus schoot in de laatste seconde nog een verre driepunter raak, waarmee het eerste kwart werd afgesloten met een kleine voorsprong voor BV Hoofddorp: 20-22. Hoofddorp bouwde de voorsprong uit naar 20-27. BC Virtus pakte direct een time-out en met succes: de ruststand in het voordeel was van de Werkendammers: 36-33. Na de rust wist BV Hoofddorp 6 minuten het net niet te vinden door uitstekende verdediging van de Werkendammers zag het thuispubliek de voorsprong oplopen naar 47-33.  Echter gebeurde in de laatste 4 minuten het omgekeerde, waarbij BV Hoofddorp zichzelf weer in de wedstrijd speelde. Het laatste kwart was de stand, met nog 4 minuten te spelen, 53-47 in het voordeel van BC Virtus. Met twee driepunters van Stan Bruijstens en Max Verhoeven werd de wedstrijd definitief op slot gegooid met 61-48.

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57