Terechte nederlaag CFM/Transito

Sport 119 keer gelezen

WERKENDAM • CFM/Transito heeft vrijdagavond met 2-5 verloren van DZS/Soccer for Life uit Dordrecht. Beide teams begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Na een aantal schoten voorlangs van de Werkendammers was het Rob de Groot die reddend optrad in een één-op-één-situatie. De gasten werden sterker en voetbalden veel op de helft van CFM/Transito.  De Werkendammers hadden moeite om in balbezit het spel te maken, maar kwamen na een minuut of tien echter wel op voorsprong na een dubbele één-twee tussen Erik Blokland en Dennis van Es. Laatstgenoemde rondde beheerst af. De gasten bleven echter goed voetballen en trokken de stand snel weer gelijk. Bij de tweede paal kon vrij worden ingeschoten.  Een paar minuten later werd het zelfs 1-2. Na zwak verdedigend optreden belandde de bal via het been van een CFM’er in het eigen doel. Toen CFM een gele kaart pakte leek het erg moeilijk te gaan worden, maar de thuisploeg hield stand en kwam even later op gelijke hoogte. Na een strakke pass van Chamith van Vuuren rondde Dennis van Es sterk af. Ook CFM kwam kort voor rust met een man meer te staan, maar wist het net niet te vinden. Goede combinatie De gasten startten de tweede helft furieus en binnen vijf minuten was het dan ook DZS dat na een goede combinatie op een 3-2 voorsprong kwam. CFM wist nauwelijks kansen te creëren en kwam een aantal keren goed weg toen de gasten grote kansen niet tegen de touwen wisten te krijgen. Het ontbrak bij CFM aan scherpte en tien minuten voor het einde leidde dit tot de 2-4.  Pas toen leek CFM wakker te worden en ging het feller spelen, maar de bal wilde er mede door sterk keeperswerk niet in. In de counter was het aan de andere kant wel raak en besliste DZS met de 2-5 de wedstrijd. Een zeer matig optreden van CFM/Transito, waardoor de aansluiting met de top van het klassement verloren gaat. Volgende week wacht opnieuw een zware wedstrijd voor de Werkendammers, uit in Berkel-Enschot tegen Be’79.

Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws 12 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Op zoek naar woning in Altena met groen energielabel? Kans om te slagen is best groot Nieuws 16 uur geleden
• Archieffoto van wethouder Hans Tanis die de eerste paal slaat voor woningen in nieuwbouwwijk Bronkhorst.
69 extra woningen in Andel: bouw laatste fase nieuwbouwproject Bronkhorst in 2025 Nieuws 24 apr, 17:25