Virtus sterkste in streekderby

Sport 46 keer gelezen

WERKENDAM • Virtus heeft zaterdagavond aan het langste eind getrokken in de streekderby met River Trotters. Het publiek in De Crosser zag de Werkendammers winnen met 70-65. Martijn Both was aan Werkendamse kant de motor van het team met 21 punten, zeven assists en vijf rebounds. De eerste helft domineerde River Trotters en de ploeg wist het verschil met rust al op dertien punten te zetten. Na rust ging Virtus zowel verdedigend als aanvallend anders spelen. Patrick Both, Rick verhoeven, Stanley van Lent en Martijn Verschoor gooiden de deur achterin op slot.  Terug in de wedstrijd ?Met snelle aanvallen wist Virtus vervolgens langzaam terug te kruipen in de wedstrijd: 52-57 na het derde kwart. Virtus ging er weer in geloven. Stanley van Lent wist met nog 3 minuten op de klok een driepunter te scoren, waarbij de stand 63-63 op het scorebord kwam. Met 65-65 leek er een verlenging in de lucht te hangen, maar opnieuw Van Lent en Martijn Both gooiden het duel in het slot.

• Waterschap Rivierenland oefent het sluiten van de coupure in de fietstunnel door de Werkense Dijk bij de kinderboerderij in Werkendam.
Fietstunnel door Werkense Dijk in Werkendam sluit volgende week tijdelijk Nieuws 16 uur geleden
• Gerrit de Heer (77) opent de nieuwe padelbanen.
Erelid Gerrit de Heer (77) opent nieuwe padelbanen in Werkendam: al twintig nieuwe leden Nieuws 23 apr, 17:32
• Dick Ippel, Hélène Hendriks en Jan de Joode.
Alle items overboden én klappers bij veiling voor Hospice Altena: 'We zijn enorm tevreden' Nieuws 23 apr, 16:01