Virtus verliest van koploper

Sport 74 keer gelezen

WERKENDAM • Virtus heeft zaterdag ondanks een sterke eerste helft niet weten te winnen van koploper Lokomotief. In Rijswijk werd het 86-59.

Even leek het erop dat het, net zoals in de wedstrijd in Werkendam, spannend zou worden, maar het ging het al snel de verkeerde kant op voor de Werkendammers. Drie driepunters van Lokomotief in nog geen twee minuten deden de wedstrijd kantelen, waarbij BC Virtus te snel op een te grote achterstand kwam. Daarna begon er een onemanshow van de scheidsrechter, waarbij beide coaches niet begrepen wat deze man bezielde. De ergernissen stapelden zich op.

BC Virtus legde zich neer bij de besluiten en zat met de gedachten al bij komend weekend, wanneer de Werkendammers thuis spelen tegen Pendragon. De wedstrijd begint om 20.00 uur in De Crosser.