CFM/Transito onderuit in Den Bosch

Sport 140 keer gelezen

WERKENDAM • Voor de zaalvoetballers van CFM/Transito stond vrijdag de lastige uitwedstrijd tegen DZV/Biggelaar en Zn 1 op het programma. De Werkendammers kwamen in Den Bosch goed uit de startblokken met een snelle openingstreffer. Hierna was het echter aan de thuisploeg die na de 2-1 ruststand de wedstrijd in de tweede helft verdiend met 5-1 won.

CFM was veelal op de eigen helft te vinden en probeerde via de counter DZV/Biggelaar pijn te doen. Dit resulteerde in wat kleine kansen. Na zeven minuten spelen was het Bart Jongejan die kon in schieten, 0-1.

Druk
Dit was echter het startsein voor de thuisploeg om de druk op te voeren. Door twee identieke individuele acties was het voor de rust 2-1.

Handsbal
Door een handsbal was het CFM dat de uitgelezen mogelijkheid had om gelijk te maken uit een overtalsituatie. Het tegenovergestelde gebeurde echter. Na weifelend verdedigend werk van CFM was het gelijk na de onderbreking 3-1. CFM kon in het vervolg van de wedstrijd niet bijblijven waardoor de thuisploeg eenvoudig uitliep naar 5-1.

Degradatiezone
Al met al een gevoelige nederlaag voor de Werkendammers die steeds verder in de degradatiezone zakken. Op vrijdag 19 februari staat de uitwedstrijd tegen het Dordtse DZS/Soccer for Life op het programma. Alleen de winst telt.

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 23 uur geleden
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18