BC Virtus wint in Hoofddorp: 65-70

Sport 67 keer gelezen

WERKENDAM • BC Virtus ging vrijdagavond met passie het veld in. Dat was ook nodig om uiteindelijk te kunnen winnen van Hoofddorp.

Virtus nam van kop af aan het initiatief, maar door extreem veel driepunters van Hoofddorp bleef de thuisclub in de wedstrijd. De ruststand 36-42. Het derde kwart was van beide kanten niet sterk. De Werkendammers kwamen echter sterk uit de startblokken in het laatste kwart en namen een voorsprong van negen punten: 51-60. In de laatste minuut was het weer 65-66, maar de spelverdeler van Werkendam bleef cool en gooide zes van de acht vrije worpen raak, waardoor de wedstrijd definitief in het slot gegooid werd.

Topscorers:
Patrick Both 20
Martijn Both 15
Jasper van Houwelingen 14
Stan Bruijstens 10

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57