Rabobank Altena sponsort jeugdafdeling Kozakken Boys

Sport 30 keer gelezen

WERKENDAM • Rabobank Altena wordt met ingang van volgend seizoen hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Kozakken Boys.

“We zijn al langer sponsor van Kozakken Boys, maar toen ons driejarig contract afliep zijn we eens met de club om tafel gaan zitten”, zegt Bernadette Hulswit van de Rabobank. “We hebben daarbij gekeken welke initiatieven er ontplooid worden voor de jeugd en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een sponsorship voor de jeugdafdeling.”

Concreet houdt dat in dat Rabobank Altena de Werkendamse voetbalclub financieel ondersteund, ook bij activiteiten voor speciale doelgroepen. “Zoals bijvoorbeeld het G-voetbal”, vervolgt Hulswit.

Overigens is het niet zo dat alleen Kozakken Boys een steuntje in de rug krijgt van de bank. “Het is zo dat we meerdere clubs en verenigingen ondersteunen in het Land van Heusden en Altena. Deden we dat in het verleden met een advertentie in het clubblad of met een reclamebord, nu doen we dat door de jeugd te ondersteunen. Zij hebben immers de toekomst.”

Edwin Roza, pr-man van de Business Club van Kozakken Boys, laat weten dat de club blij is met het sponsorship van de Rabobank.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden