Groot onderhoud aan N267

Algemeen 408 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Provincie Noord-Brabant voert van 17 september tot 16 november groot onderhoud uit aan de provinciale weg N267 tussen Drunen en Wijk en Aalburg. Weggebruikers krijgen in deze periode  te maken met verkeersmaatregelen en afsluitingen die vertragingen kunnen veroorzaken.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de aansluiting A59 (het Ei van Drunen) en de rotonde Kromme Nol/Polstraat in Wijk en Aalburg, ten noorden van de Heusdense Brug. De provincie vervangt het asfalt op dit deel van de N267 en op enkele op- en afritten van en naar (Oud) Heusden en Heesbeen inclusief het asfalt op de Heusdense brug. Ook wordt schade aan enkele viaducten en duikers hersteld.

Weekendafsluiting

In het weekend van vrijdag 28 september 20.00 uur tot maandag 1 oktober 06.00 uur wordt de Heusdense brug in beide richtingen afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Voor het verkeer vanuit (Oud)-Heusden richting Wijk en Aalburg wordt via A59, A27 en N283 een omleidingsroute worden ingesteld. Verkeer vanaf de A59 richting (Oud)-Heusden blijft gedurende deze afsluiting wel mogelijk. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat lijnbusdiensten via de parallelweg aan de westzijde over de brug geleid worden. Bij slechte weersomstandigheden komt de weekendafsluiting te vervallen en verschuift deze naar een andere datum.

Afsluiting N267

Van 28 september tot 16 november wordt de N267 voor verkeer in zuidelijke richting afgesloten vanaf de rotonde Kromme Nol/Polstraat bij Wijk en Aalburg richting Heusden, Drunen en A59. Er worden diverse omleidingsroutes ingesteld. Voor het verkeer in noordelijke richting, vanaf de A59 richting Wijk en Aalburg, blijft op de N267 één rijstrook open. Vanuit die richting blijven Oud-Heusden, Heusden, Herpt, Heesbeen en Wijk en Aalburg bereikbaar. 

Openbaar vervoer en (brom-)fietsers

Voor reizigers met het openbaar vervoer blijft bushalte Kromme Nol aan de N267 tijdens de werkzaamheden gewoon in gebruik. Ook (brom)fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de fietspaden over de Heusdense Brug, met uitzondering van de afsluiting in het weekend van 28 september. Het (brom)fietsverkeer worden dan omgeleid via de oostzijde van de Heusdense Brug.

www.brabant.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 7 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport 9 uur geleden
• Badmeester André haalde een nat pak.
Vernieuwd bad in zwembad Werkina geopend: badmeester André haalt opnieuw een nat pak Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden