Kaarten voor jubilerend Powerhouse Sportawards

Algemeen 27 keer gelezen

REGIO • Stichting Powerhouse Sport is volop bezig met de voorbereidingen van het eerste evenement in het twintigste jubileumjaar van de Powerhouse Sport Awards, de sportverkiezing voor sporters uit het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Langstraat.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de verkiezing van Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar op vrijdag 10 januari ook toegankelijk voor niet-genodigden. Op de site van de Powerhouse Sport Awards kunnen kaarten gereserveerd worden voor het spektakel dat plaats gaan vinden in d’Alburcht in Wijk en Aalburg.

Topentertainment

Naast de spanning van de uitreiking zal er tijdens de avond ook topentertainment zijn van onder meer Judy Blank uit Aalst, Lennie van Zandwijk uit Veen en brassband Oefening en Uitspanning uit Wijk en Aalburg. Het slotakkoord is voor DJ PTRCKVNBLKM. Patrick van Balkom is bronzen medaillewinnaar 200 meter WK indoor 2001 en 4x100 meter estafette WK 2003.

Daarnaast zijn er sportieve demonstraties. Urbanstylz uit Elshout verzorgt met Nederlands Kampioenen Hip Hop demoteams B-Fresh & Bounce een knallend spetterende opening speciaal voor het 20-jarig jubileum. Drie acrogymnastes van Flik Flak uit Den Bosch, onder wie EK-deelneemster Laura Ruijsch uit Zaltbommel, zullen hun spectaculaire routine laten zien. Zij deze maand nog actief tijdens het Univé gymgala in Almere.

Amy de Graaf, Melissa en Chantal Bull debuteren als hostesses tijdens de Powerhouse Sport Awards. Zij zijn Brabants Kampioenen majoretten bij showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk. De genomineerde sporters zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

http://www.powerhouse-sportawards.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws 14 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Op zoek naar woning in Altena met groen energielabel? Kans om te slagen is best groot Nieuws 18 uur geleden
• Archieffoto van wethouder Hans Tanis die de eerste paal slaat voor woningen in nieuwbouwwijk Bronkhorst.
69 extra woningen in Andel: bouw laatste fase nieuwbouwproject Bronkhorst in 2025 Nieuws 24 apr, 17:25

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden