Afbeelding

Partijen investeren in jeugd Achilles Veen

Sport 141 keer gelezen

VEEN • Voetbalvereniging Achilles Veen heeft een meerjarig contract gesloten met sponsoren Kwetters en Stichting Altena Kennispoort.

De sponsoring is gericht op de gehele jeugdopleiding van Achilles Veen en heeft als doel om de jeugd van Achilles een kans te geven zich te ontwikkelen tot een sportieve sporter en een maatschappelijk betrokken speler, zowel binnen als buiten het veld.

Het nieuwe voetbalseizoen gaat weer beginnen en er wordt dan ook weer volop getraind. Voor dit nieuwe seizoen hebben Kwetters en Stichting Altena Kennispoort de handen ineen geslagen en besloten om gezamenlijk de komende jaren de jeugd van de Veens voetbalclub te ondersteunen.

Tenues

Deze samenwerking zal in het nieuwe seizoen dan ook direct zichtbaar zijn: alle jeugdteams ontvangen compleet nieuwe tenues, waarbij ook de coaches niet vergeten worden. De sponsorsamenwerking gaat echter verder dan alleen materiële zaken. De sponsors zullen ook  ondersteuning bieden bij de plannen van de jeugdcommissie om de jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen. Dit betekent niet alleen aandacht voor de grootste talenten, maar juist bij iedere speler of speelster de talenten optimaal ontwikkelen.

Kwetters is een echt Veen’s familiebedrijf, dat in 1947 is opgericht in Veen. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de derde generatie Gerrit en John. Stichting Altena Kennispoort is opgericht door Bax Beheer samen met Kwetters. De stichting heeft het verbinden van overheid, ondernemers, sporters en vrijwilligers in het Land van Heusden en Altena door samenwerken en het delen van kennis als doel. De stichting probeert haar doel te bereiken door het ondersteunen van sportieve en ondernemende initiatieven in de regio.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Linn, Noor en Lenn op de Framerunning Cup van de Dirk Kuijt Foundation
Eerste officiële wedstrijd en persoonlijke record voor framerunners Altena Road Runners Sport 19 uur geleden
• The Dirty Daddies.
The Dirty Daddies, met Sleeuwijker Rogier van der Zouwen, kondigt nieuwe shows aan Nieuws 19 uur geleden
• Danisha is Nederlands turnkampioen op de vloer.
Danisha van Mourik uit Hank is Nederlands turnkampioen op vloer Sport 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden