Afbeelding

Inge van Baaren regiokampioen

Sport 219 keer gelezen

HEUSDEN • Inge van Baaren, turnster bij de Heusdense gymvereniging Inion, is zaterdag de beste van de regio Zuid-West Nederland (senior supplement D) geworden.

Het was zaterdag de dag van de laatste regiofinales. Inge turnde daarbij een geweldige wedstrijd met zelfs een d-score van 3.8 op vloer. Natuurlijk was haar brugoefening zoals gewoonlijk erg strak en ook op balk deed ze het netjes. 

Ook Irem Celik en Mariska van Helvoort hadden zich via de voorrondes geplaatst voor deze wedstrijd. Irem liet met een geweldige brug- en vloeroefening zien dat ze deze finaleplek dik verdiend had. Ook Mariska liet zien dat ze niet voor niks in deze finale stond. Ze turnde zelfs een balkoefening zonder vallen. Ook brug was wederom geweldig. Uiteindelijk werd Irem 39ste en Mariska 27ste. 

Later op de dag mochten naast Inge van Baaren ook Isa Verhoeven, Yoni Broos en Maaike van Baaren hun wedstrijd turnen. Isa turnde een geweldige vloeroefening en ook op balk turnde ze erg netjes. Ze behaalde een achtste plaats en stroomde hiermee net niet door naar de districtsfinale. 

Schouder

Maaike turnde, met last van haar schouder, een mooie vloeroefening, maar ze liet op brug hierdoor wel wat punten liggen. Ze haalde de negende plaats en stroomde ook net niet door. 

Yoni turnde een mooie wedstrijd. Ondanks haar longontsteking ging het haar erg goed af. 

Op balk stond ze heel stabiel. Met het beetje lucht dat ze had turnde ze haar vloeroefening netjes uit met nog een salto halve draai op het eind. Yoni werd zesde en is door naar de districtsfinale.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Danisha is Nederlands turnkampioen op de vloer.
Danisha van Mourik uit Hank is Nederlands turnkampioen op vloer Sport 15 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Veerpont tussen Werkendam en Dordrecht wordt rond 1 mei weer in gebruik genomen Nieuws 17 uur geleden
• De auto belandde op zijn kop in de sloot.
Auto met gezin erin belandt op zijn kop in sloot aan Killeweg in Hank 112 22 apr, 01:15

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden