Afbeelding
Foto: 123rf.com

ChristenUnie stelt schriftelijke vragen over verkeersveiligheid in Drongelen

Algemeen 251 keer gelezen

DRONGELEN • De ChristenUnie heeft van inwoners van Drongelen signalen ontvangen dat op de weg naar de pont Bergse Maas regelmatig veel te hard gereden wordt. Om de pont over de Bergse Maas naar Waalwijk te bereiken, moet automobilisten de weg door het dorp Drongelen nemen.

De partij maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid op deze route door Drongelen en de hinder die ervaren wordt door de bewoners, en stelt hierom schriftelijke vragen aan het college. 

De partij wil weten of het college op de hoogte is van deze situatie en in het bezit is van cijfers over de gereden snelheden op deze route. Daarnaast wil de ChristenUnie weten of en op welk termijn er plannen zijn om de verkeerssituatie te verbeteren. Dit kunnen volgens de partij maatregelen zijn, zoals het verhogen van drempels en het aanbrengen van wegobstakels. Daarnaast is de fractie benieuwd of handhaving op basis van ‘positieve beloningen’ mogelijk is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden