• Het eerste kaartje wordt overhandigd.
• Het eerste kaartje wordt overhandigd. Foto: Jan Noorlandt

Be Ready trapt af voor feestweek 95-jarig bestaan: ‘Het wordt steeds groter’

Algemeen 1.101 keer gelezen

HANK • Be Ready trapte zaterdag af voor de feestweek ter gelegenheid van het 95-jarig bestaan. Met het overhandigen van het eerste kaartje aan voorzitter Bas Smits kan het feest beginnen van 25 tot en met 29 mei. 

De feestcommissie onder leiding van Arion Stevens heeft een mooi programma in elkaar gedraaid. Het begint woensdag 25 mei in Hank met de Wijkcompetitie en live muziek. De Wijkcompetitie vervolgt op donderdag 26 mei. Dan is er tevens een optreden van een coverband. Op vrijdag 27 mei is er naast de Wijkcompetitie een talentenshow met een optreden van DJ Jouri. Op zaterdag 28 mei is er een sport- en speldag voor de jeugd en s’avonds barst het feest helemaal los met een feestband. Op zondag 29 mei komt het eerste elftal in actie tegen Irene’58 en is er muziek met DJ Willem de Wijs en een optreden van Asjemenou. 

“Het enthousiasme is groot”, aldus voorzitter Bas Smits. “Ik vind het wel een spannende gebeurtenis. Elke avond komt er een artiest en er komt een tent te staan voor de grote optredens. Het gaat allemaal wel goed komen. Be Ready heeft nog zeker een functie in de Hankse samenleving. Als doel hebben wij gezond naar de toerkomst kijken. We hebben natuurlijk de coronatijd gehad, maar we zien nu weer een stijgende lijn bij Be Ready”, aldus de voorzitter, die blij is dat de mensen van de feestcommissie de kar willen trekken. 

“Het is ook goed voor de samenhorigheid. Be Ready is een schitterde club. Ik kom hier zelf al dertig jaar en het is een mooie uitdaging om deze kar hier te trekken. We gaan er een mooi feest van maken.” Voorzitter van de feestcommissie Arion Stevens vult aan. “We wilden het eigenlijk niet groot doen, maar nu we aan de gang zijn wordt het steeds groter.” 

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 16 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport 18 uur geleden
• Badmeester André haalde een nat pak.
Vernieuwd bad in zwembad Werkina geopend: badmeester André haalt opnieuw een nat pak Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden