Kerstconcert Altena Brass en HartenBrigade

  •   keer gelezen

GIESSEN • Altena Brass organiseert in samenwerking met de HartenBrigade een bijzonder kerstconcert op zaterdag 18 december in sporthal De Jager in Giessen. Het wordt een avond vol sfeer met een mix van sfeervolle kerstmuziek en mooie showelementen. De grote zaal van de sporthal zal deze avond omgetoverd worden tot sfeervolle concertzaal met kerstbomen en verlichting. 


Naast Altena Brass kunnen bezoekers genieten van zang door een groep fantastische popzangers, begeleid door hun pianist en dirigent, die zijn voortgekomen uit het welbekende Dekoor Close Harmony uit Utrecht. Op het programma staan diverse muziekstijlen, van Stille Nacht tot o.a. Michael Buble, Adèle, The Pentatonics en uiteraard echte Brassband-kerstnummers.

Samenwerking HartenBrigade
Altena Brass wil graag iets extra’s doen voor mensen die een moeilijke periode achter de rug hebben vanwege ziekte of het verlies van dierbaren, en voor mensen die in het algemeen een steuntje in de rug kunnen gebruiken, bijvoorbeeld vanwege beperkte financiële middelen of weinig sociale contacten. Daarom heeft Altena Brass de samenwerking gezocht met de HartenBrigade, een organisatie die op heel veel verschillende manieren mensen met elkaar wil verbinden.

Altena Brass en de HartenBrigade doen er samen alles aan om dit initiatief tot een groot succes te maken. Voorafgaand aan het concert is er voor 50 mensen een gratis diner in de vorm van een lopend Syrisch buffet dat wordt verzorgd door RM Kitchen. Aansluitend kunnen zij gratis het concert bezoeken. Ook worden er 100 kaarten beschikbaar gesteld voor het gratis bijwonen van het concert.

Aanmelden?
Is er iemand die een moeilijke periode achter de rug heeft? Iemand die een gratis avondje uit verdient? Meld deze persoon dan aan. Dit kan via de website www.altenabrass.nl of door een mail te sturen naar info@altenabrass.nl. Is dit lastig bel dan naar 06-28042809. Motiveer kort waarom deze persoon een avondje uit verdient en of hij/zij alleen of met twee personen wil komen. Uit de inzendingen wordt in overleg met de HartenBrigade een selectie gemaakt en de geselecteerde personen krijgen van ons een uitnodiging. 

Zelf het kerstconcert bezoeken kan uiteraard ook. Kaarten zijn voor €10,00 te koop op de website of via het eerdergenoemde mailadres. Op de avond zal een coronatoegangsbewijs verplicht zijn.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten