SKV verliest van Volharding

Sport 201 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV heeft afgelopen zaterdag de derde nederlaag van het seizoen geleden. De korfballers verloren in Yerseke met 18-10 op bezoek bij Volharding.

Tot halverwege de eerste helft ging de score gelijk op. Na twintig minuten spelen bracht Joost de Jong de stand op 6-5 via een strafworp. Volharding speelde in de laatste fase van de eerste helft echter zuiverder dan SKV, waardoor het een gat van vier punten kon slaan.

In de tweede helft wist SKV, dat met een 10-6 achterstand ging rusten, het spel niet te kantelen. Hoewel er kansen werden gecreëerd ontbrak het op de cruciale momenten aan een goede afronding. Aron van Ooyen en Annika van Gelder wisten aan het einde van de wedstrijd nog wel twee mooi uitgespeelde kansen af te ronden.

Het gat met Volharding was echter te groot om de tegenstander onder druk te zetten, waardoor het duel met 18-10 verloren ging.

Erwin Westerlaken

Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 21 uur geleden
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21