Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
<p>Beheerders Jan en Wilma Abbring van De Bolderik.</p>

Beheerders Jan en Wilma Abbring van De Bolderik.

(Foto: Marijke Verhoef)

De Bolderik houdt Sleeuwijks kampioenschap barkruk zitten voor het goede doel

  •   keer gelezen

SLEEUWIJK • Sleeuwijk gaat zaterdag 26 juni knallen voor Kevin, 10-jarige jongen uit Altena die aan de spierziekte Duchenne lijdt.


Een aantal inwoners van Sleeuwijk gaat 26 juni fietsen voor Duchenne Heroes en ook de beheerders van dorpshuis De Bolderik willen hun steentje bijdragen. 

Daarom organiseren Jan en Wilma Abbring op dezelfde zaterdag op het terras van het dorpshuis het eerste Sleeuwijkse kampioenschap barkruk zitten. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor inschrijven. 

Ballonvlucht
De eerste prijs is voor degene die het meeste sponsorgeld binnenhaalt voor Duchenne Heroes. Naast de eeuwige roem en een wisselbeker, wordt een ballonvlucht aangeboden voor de winnaar en zijn partner.

De Bolderik verzorgt het ontbijt, de lunch en het diner voor de deelnemers. Voor ieder drankje dat die dag bij De Bolderik wordt gebruikt sponsoren Jan en Wilma 0,20 euro. Stichting De Bolderik, de eigenaar van het dorpshuis, blijft niet achter en sponsort eveneens 0,20 per drankje. 

De deelnemers kunnen per tijdsblok financieel gesponsord worden, maar ook ieder door de bezoekers aangeboden drankjes aan de deelnemers wordt als sponsoring geteld. De dag start ‘s morgens om 6:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met de beheerders: 06-42537604.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier