E. van Wijk Group neemt RUGO Logistics over
Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
<p>Ewout van Wijk (links) en Laurens Golbach.</p>

Ewout van Wijk (links) en Laurens Golbach.

E. van Wijk Group neemt RUGO Logistics over

  •   keer gelezen

GIESSEN • De E. van Wijk Group heeft RUGO Logistics uit Denekamp overgenomen. 


Met de overname van RUGO Logistics breidt de E. van Wijk Group haar logistieke dienstverlening verder uit naar Centraal- en Oost-Europa. 

Vertrekkend eigenaar Laurens Golbach geeft aan gezocht te hebben naar een overnamekandidaat, die de continuïteit kan waarborgen op het gebied van het personeel en de dienstverlening aan de klanten. 

Ervaren
“Van Wijk is een ervaren logistieke specialist die dezelfde kwaliteit en servicegerichtheid nastreeft als RUGO Logistics. Bovendien sluiten de activiteiten naadloos aan bij de logistieke activiteiten van Van Wijk”, aldus Golbach.

De activiteiten van RUGO Logistics zullen vanaf 1 april onveranderd worden voortgezet vanuit de vestiging in Wierden. Hiermee verlaat RUGO Logistics Denekamp en vormt het samen met de reeds gevestigde bedrijven de E. van Wijk forwarding divisie in Wierden. 

Marktpositie verstevigd
“Met deze overname hebben we onze marktpositie verstevigd. Als familiebedrijf hebben wij continuïteit bovenaan staan en daarom blijven we constant investeren in een duurzame groei van onze onderneming”, aldus Ewout van Wijk, CEO van de E. van Wijk Group.

Naast de forwarding divisie heeft de E. van Wijk Group een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens, die gezamenlijk logistieke diensten verlenen binnen West-Europa en vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS landen (vv). 

Het logistieke pakket bevat ook (e-commerce) warehousing, groupage vervoer, (inter)nationale distributie en douaneservices. Bij de E. van Wijk Group zijn 800 enthousiaste medewerkers in dienst die gezamenlijk een omzet genereren van 100 miljoen euro.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier