Oerlemans Plastics steunt goede doelen in Sleeuwijk, Drongelen en Wijk en Aalburg
Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: Jan Noorlandt

Oerlemans Plastics steunt goede doelen in Sleeuwijk, Drongelen en Wijk en Aalburg

  •   keer gelezen

GIESSEN • Lunchroom ’n Tikkie Anders in Sleeuwijk, zorgboerderij Equus & Ego in Drongelen en dolfijntherapie voor de Wijk en Aalburgse Nicolette Gijben verdelen 5000 euro van de Goede Doelen Actie van verpakkingsproducent Oerlemans Plastics.


Maandagavond kregen de drie goede doelen in het Oerlemans Technology Centre in Giessen de cheques uitgereikt. 

’n Tikkie Anders wint 2500 euro, Equus & Ego krijgt 1500 en 1000 euro is bestemd voor de dolfijntherapie. 

Als regionaal werkgever heeft Oerlemans Plastics ervoor gekozen om in de gemeente Altena jaarlijks drie goede doelen te steunen met een donatie. 

Mee laten delen
“Het is goed om lokale initiatieven te steunen en mee te laten delen in de economische welvaart van onze bedrijven”, zegt Johan Kranenbroek, algemeen directeur bij Oerlemans Plastics.

“Onze werknemers kunnen door hun stem betrokkenheid tonen bij goede doelen die de leefbaarheid in de maatschappij van Altena verhogen.”

Stem van personeel
24 doelen meldden zich in december aan voor de jaarlijkse actie van Oerlemans Plastics. Vervolgens heeft het personeel zijn stem uitgebracht.

Voorwaarde voor deelname aan de actie is dat de initiatieven actief zijn in de gemeente Altena en de afgelopen drie jaar geen winnaar zijn geweest bij de Oerlemans Goede Doelen Actie.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier