Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull en Jamie Trenité met de SuperPostcodePrijs-cheques.
Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull en Jamie Trenité met de SuperPostcodePrijs-cheques.

Werkendammers winnen miljoen euro bij Postcode Loterij

Algemeen 1.361 keer gelezen

WERKENDAM • Het jaar begint spetterend voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4251 AA: de Sasdijk in Werkendam. 

De Postcode Loterij maakte zaterdag in RTL Boulevard bekend dat op die postcode de SuperPostcodePrijs van één miljoen euro is gevallen. 

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste samen met Jamie Trenité de winnaars middels een videogesprek.

In totaal vallen er vijftien deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Werkendam. Zij verdelen met elkaar het bedrag van één miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 41.666 euro tot 83.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Camper
Romy werd verrast met een cheque van 83.333 euro. “Ik droom ervan om een camper te kopen. Nu kan ik die droom waarmaken.”

Ook Wim wint 83.333 euro. “Dat is een mooi binnenkomertje in het nieuwe jaar. Als het weer kan, ga ik een cruise maken met mijn vrouw.”

Mariska wint 41.666 euro en weet wel raad met haar prijs. “Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen huis dus daar kan ik nu mee aan de slag. Verder wil ik als het weer kan graag op vakantie met vrienden.”

PostcodeKanjer 
Vrijdag werd in het programma ‘Postcode Loterij: De Weg naar 54,9 Miljoen’ door Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Caroline Tensen bekend gemaakt dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro is gevallen in de provincie Zuid-Holland.

In de winnende postcode spelen zeventien deelnemers mee met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal één miljoen euro. Om te voorkomen dat mensen bijeenkomen om de PostcodeKanjer met elkaar te vieren, stelt de loterij dit jaar de winnaars persoonlijk op de hoogte van de winst. 

Het prijzengeld wordt binnen twee weken uitbetaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden