Kozakken Boys brengt oliebollen naar Goezate
Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Kozakken Boys brengt oliebollen naar Goezate

  •   keer gelezen

WERKENDAM • In het kader van de oliebollenactie voor en door de jeugd, hebben ook de Kozakken Boys-talenten van de JO19-1, O23 en het tweede team een waardevolle bijdrage geleverd. Donderdagmorgen hebben zij het verzorgend personeel van het verzorgingshuis Goezate in Werkendam voorzien van heerlijke oliebollen en appelbeignets.


Het zijn zware tijden voor de inwoners en verzorgers van Goezate omdat ze de afgelopen weken hard getroffen zijn door het coronavirus. 

Hart onder de riem
“Een uitgelezen moment om namens Kozakken Boys iedereen daar een hart onder de riem te steken en op deze wijze te laten zien dat ook de jeugd van Kozakken Boys betrokken is bij het wel en wee van onze ouderen in Werkendam”, zo laat de club weten.

De oliebollen werden aangeboden door Robin Damen en Huib van Wijk, Werkendamse talenten van Kozakken Boys JO19-1, aan Anita Verboom van Goezate. 

Verbinding
Het gebaar werd erg op prijs gesteld, meldt de voetbalvereniging verder. “Op de drempel van oud en nieuw had de verbinding tussen onze jeugd en onze oudere dorpsgenoten niet beter onderstreept kunnen worden.”

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier