Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: Stockfoto 123F

Tour Ondernemen gaat virtueel door tijdens coronacrisis

  •   keer gelezen

ALTENA • De derde virtuele Tour Ondernemen van wethouder Matthijs van Oosten en zijn Team Ondernemen staat gepland voor donderdag 5 november.


Wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen toeren sinds vorig jaar door de gemeente Altena om met plaatselijke ondernemers in contact te komen. 

Normaliter strijken zij op diverse locaties en momenten neer om met ondernemers in gesprek te gaan over bijvoorbeeld de ambities die een ondernemer heeft of zaken waar ze in de praktijk tegenaan lopen. 

Door de coronamaatregelen vindt Tour Ondernemen de komende tijd niet fysiek plaats, maar via Facebook. De derde virtuele ontmoeting staat gepland op donderdag 5 november van 14:30 uur tot 15:00 uur.

Vragen
De wethouder en zijn team zitten dan wederom klaar om vragen van ondernemers via Facebook te beantwoorden. Dat doen zij via de Facebook-pagina van de gemeente Altena: www.facebook.com/altenagemeente

Geïnteresseerden kunnen hun vraag voorafgaand aan de virtuele ontmoeting al doorgegeven per e-mail via ondernemen@gemeentealtena.nl. Ook kunnen de vragen tijdens de livesessie op Facebook gesteld worden.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier