Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
<p>Samantha de Haas, eigenaresse Virtuflex.</p>

Samantha de Haas, eigenaresse Virtuflex.

(Foto: SCS Creative)

Samantha de Haas start vanuit Sleeuwijk met Virtuflex

  •   keer gelezen

SLEEUWIJK • De virtuele kantoorondersteuner Virtuflex heeft afgelopen weekend officieel de deuren geopend.


Met de nodige lef en creativiteit heeft Samantha de Haas uit Sleeuwijk het in tijden van corona aangedurfd om een eigen bedrijf beginnen. Met haar onderneming Virtuflex richt ze zich op kantoorondersteuning voor ZZP’ers en het MKB. 

“Door de omstandigheden van de afgelopen maanden heb ik ingezien dat een onderneming gericht op online support ondernemers kan helpen hun focus te leggen op wat voor hun bedrijf écht belangrijk is. Ik heb nu ruime ervaring op het gebied van secretariële ondersteuning en daarnaast richt ik mij op socialmediasupport, content- en websitedesign. Met het dienstenaanbod van Virtuflex hoop ik andere ondernemers te helpen de juiste balans in hun leven weer terug te vinden. Samen wil ik zoeken naar positieve manieren om het werken leuk en overzichtelijk te houden en dat kan ook zeker door een samenwerking op afstand.”

In deze tijden biedt een online service de uitkomst om te kunnen werken op afstand en vanuit huis. Virtuflex biedt een veelzijdig pakket aan met o.a. office- en socialmediasupport, websitedesign en het maken van content en logo’s.

www.virtuflex.nl

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier